Fietsen

Wij zijn dealer van de merken FactorTIME, Argon 18, Ceepo, Merida en Isaac.

Sinds februari 2024 zijn wij ook de trotse dealer van Cervélo!

Factor:

Factor Bikes staat bekend om zijn hoogwaardige racefietsen die innovatie, snelheid en prestaties combineren met geavanceerde techniek.

De verschillende modellen van Factor Bikes

Factor heeft verschillende modellen in zijn assortiment, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. De Factor O2 is bijvoorbeeld een fiets met een ultralicht ontwerp dat ideaal is voor beklimmingen, terwijl de Factor One een aerodynamisch ontwerp heeft en is ontworpen voor maximale snelheid op vlakke wegen. De Factor Ostro is de meest veelzijdige racefiets in het assortiment van Factor. De Ostro biedt de perfecte balans tussen aerodynamica, gewicht en stijfheid en is ontworpen voor de beste prestaties.

Wij kunnen uw fiets helemaal custom made samenstellen en opbouwen.

Kijk voor meer informatie over beschikbare kleuren en modellen eens op:

https://factorbikes.com

TIME:

Een merk met een geheel eigen productie-proces dat als één van de weinige merken in Europa plaatsvindt. TIME Bicycles streeft ernaar om de handgemaakte kwaliteit te garanderen van elk frame dat uit zijn eigen fabriek komt.

Neem even 4 minuten de tijd om dit bijzondere staaltje van vakmanschap te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=5bQQqJ3r20E

Kijk voor meer informatie over beschikbare kleuren en modellen eens op:

https://www.timebicycles.com/

Ceepo:

CEEPO werd opgericht door Nobuyuki “Joe” Tanaka in Aichi, Japan, in 2003 als een nichemerk dat zich richt op het ontwerpen van aerodynamische oplossingen voor triatlonraces, een sport waarin de focus ligt op aerodynamica.

Experimenteren, innovatie en het streven naar aerodynamische uitmuntendheid zijn sinds 2003 de focus van CEEPO. CEEPO’s obsessie voor het vinden van aerodynamische oplossingen voor triatlon is uitgegroeid tot weg- en gravelfietsactiviteiten en het credo van CEEPO blijft;  hoeveel sneller kunnen we gaan?

Kijk voor meer informatie over beschikbare kleuren en modellen eens op:

https://www.ceepobike.com/

Merida:

“Me-Ri-Da‘ betekent in het Taiwanees: “de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo’n prettig mogelijke manier zijn/haar bestemming bereikt.” Inmiddels worden er jaarlijks 1,5 miljoen fietsen van die hoogwaardige kwaliteit geproduceerd.

Kijk voor meer informatie over beschikbare kleuren en modellen eens op:

https://www.merida.nl/

Isaac:

In 2001 pakte een groep fanatieke fietsfanaten zich samen en richtte Isaac Cycle op. Zij waren ervan overtuigd dat alles beter kan. Via verschillende omwegen kwam Isaac Cycle in 2009 terecht in Nederland.

Vandaag de dag zoeken zij nog altijd naar de grenzen van prestaties in zowel materialen als design. Omdat Isaac Cycle een volledig Nederlands merk is, vindt het volledige ontwikkelingsproces, het testen van de fietsen en de assemblage plaats in Nederland.

Kijk voor meer informatie over beschikbare kleuren en modellen eens op:

Isaac Cycle – ISAAC (isaac-cycle.com)

Volg onze social media kanalen voor actuele informatie over de in de winkel beschikbare kleuren en modellen.

https://www.instagram.com/bikeandrunzevenaar/

https://www.facebook.com/BikeandRunZevenaar

Ons streven is om iedere fietser, ongeacht leeftijd, ervaring en niveau, zonder pijntjes of klachten te laten fietsen, binnen dit concept past uiteraard ook een uitgebreide bikefit.

U kunt een afspraak voor een bikefit maken via de website, maar u kunt hiervoor ook bellen of even bij ons langskomen.

Ook het onderhoud van fietsen zit in ons pakket, hiervoor geldt hetzelfde; even bellen, mailen of langskomen voor het maken van een afspraak.

Bikefitting

Liefst op maandag, en alleen op afspraak

Fietsen

Ook voor aanschaf van wielrenkleding en wielren- en MTB-schoenen kunt u bij ons terecht. Wij verkopen wielrenschoenen van de merken DMT en Lake en wielrenkleding en accessoires van de merken Fusion en GripGrab.

Test-opstelling

Geen zin in buiten fietsen met koud of nat weer? Wij hebben diverse Elite fietstrainers in ons assortiment. In onze winkel staat een complete test-opstelling waarop u het beste wat Elite te bieden heeft kunt uitproberen.