Hardlopen

Loopplezier begint met de juiste schoen, wij nemen uitgebreid de tijd om deze voor u te vinden.

Schoen- en loopanalyse

Zonder afspraak staan wij vijf dagen per week voor u klaar

Breed assortiment

Wij luisteren graag naar uw wensen, en gaan dan samen met u op zoek naar het best passende paar hardloopschoenen, hardloopkleding of accessoires.

Wij beschikken over een breed assortiment aan hardloopschoenen en hardloopkleding van bekende en minder bekende merken echter altijd met het kenmerk dat de kwaliteit matcht met het prijssegment.

Hiervoor hebben wij de samenwerking gezocht met Lopers Company en wij zijn trots om voor het loopgedeelte van onze winkel de naam Lopers Company Zevenaar te mogen dragen.

Mede door deze samenwerking zijn wij dealer geworden van Asics, Saucony, Hoka, Brooks, New Balance en Altra aangevuld met de kledingmerken Fusion en Craft en de compressiekousen van Herzog.

Dit geeft ons de mogelijkheid altijd een goede oplossing te vinden passend bij uw loopstijl en toepassing aangevuld met de juiste looks.

G2 loopanalyse systeem van MotionMetrix

Om te kunnen bepalen wat voor u de juiste hardloopschoenen zijn gebruiken wij een voor de branche afwijkende en tevens vooruitstrevende werkwijze.

Stap 1: Wij maken een 2D scan van uw voeten, hiermee bepalen wij exact de lengte en breedte en krijgen wij een duidelijk beeld van de drukverdeling van uw voeten, dit geeft ons een goede indicatie welke schoen geschikt voor u zou kunnen zijn.

Stap 2: Op basis van deze bevindingen gaan we op zoek naar hardloopschoenen die geschikt zijn én die u aanspreken.

Stap 3: Hiervoor gebruiken wij, uniek voor Nederland, het G2 loopanalyse systeem van MotionMetrix.
Na een korte loopcyclus op de daarvoor speciaal geprepareerde loopband van dit meetsysteem krijgen wij door middel van data inzicht of de schoen inderdaad doet wat wij ervan verwachten.
Dit gaat verder dan alleen maar de check met betrekking tot pronatie, dit systeem meet en registreert ook contact- en afroltijden, demping, pasfrequentie en de rotatie en of verdraaiing  van enkel, knie en heup.
Zo kunnen wij controleren of de hardloopschoenen ook in de praktijk werkelijk bij u passen.