Andre Heinst

Andre Heinst

Oprichter & eigenaar, loop en fietssport adviseur, fietsspecialist en bikefitter van Bike&Run.

Ik ben een passioneel sporter en trainer die verzot is op alle materie in en rondom de loop- en fietssport. Niet alleen het technische aspect maar juist de techniek in relatie tot het natuurlijk (kunnen) bewegen van het lichaam interesseert mij enorm.

Bike&Run is een lang gekoesterde droom van mij die op latere leeftijd toch realiseerbaar bleek te zijn, deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt.

Het resultaat is een sfeervolle winkel in het centrum van Zevenaar waar mooie en kwalitatief hoogwaardige producten van de mooiste merken verkrijgbaar zijn.
Een zaak waar aandacht, professionalisme en kennis samenkomen in een familiaire en ontspannen sfeer.

Lenny Heinst

Lenny Heinst

Echtgenote en rechterhand van André, kleding adviseur tevens verantwoordelijk voor de administratie van Bike&Run.

Door de topsport carrière van mijn dochter loop ik al heel wat jaren mee in de hardloopwereld en heb ik heel veel tijd op en rondom de atletiekbanen in Nederland doorgebracht. Hierdoor ben ik erg enthousiast geraakt door de loopsport en alles wat ermee te maken heeft.

Zelf ben ik nog op latere leeftijd begonnen met wielrennen en doe dit met heel veel plezier. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel fitter je wordt door sport of bewegen en hoeveel voldoening en plezier je hieruit kunt halen, ook als je wat ouder bent en ook als je geen afgetraind atletisch lichaam hebt.

Dus, denk je erover om te beginnen met hardlopen of wielrennen aarzel niet en kom naar onze winkel voor advies.

Famke Heinst

Famke Heinst

Dochter van André en Lenny, loopsport en kleding adviseur.

Als klein meisje was ik al veel op de atletiekbaan te vinden. Na vele jaren de meerkamp te hebben gedaan heb ik mij later volledig op het lopen gestort omdat ik hier het meeste talent voor had en dit het allerleukst vind om te doen. Inmiddels ben ik nu gespecialiseerd mila atlete (op nationaal en internationaal niveau) en train bij Running Team Liemers onder leiding van Titus Fierkens.
Ook ben ik vier jaar in de VS actief geweest als Student-Athlete uitkomend voor High Point University waar ik mijn Bachelor Bewegingswetenschappen heb behaald. Momenteel volg ik de Master Cognitive Neuroscience aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Kortom, ik heb een erg grote passie voor de hardloopsport (en sport in het algemeen) en geef heel graag al mijn opgedane kennis via mijn academische achtergrond en eigen hardloopervaring door aan anderen. Ik adviseer u graag bij het vinden van de perfecte loopschoenen, kleding en gadgets.